Mega Varkens Festijn

Donderdag 24 september a.s. zal in het PEC Zwolle stadion het Mega Varkens Festijn plaatsvinden. “Voor liefhebbers van varkens, voetbal en de Zwarte Cross!” organiseren Handelshuis Schuttert, Topigs Norsvin en De Oosthof Dierenartsen een avond onder het motto: “Kort, krachtig en gezellig!”.

In januari werd het eerste initiatief genomen voor het Mega Varkens Festijn. Inmiddels zijn de plannen behoorlijk gewijzigd door de corona crisis, maar is het wel extra bijzonder dat een evenement wel doorgaat. Doordat wij gebruik kunnen maken van de hoofdtribune van het PEC Zwolle stadion kunnen we toch 400 mensen plaats bieden en de RIVM maatregelen handhaven.

Ronnie Degen, mede-directeur van de Feestfabriek zal, samen met dagvoorzitter Eddy van der Ley,  aan de hand van spectaculaire beelden van de Zwarte Cross, ingaan op daadkracht, innovatie en omgaan met tegenslagen. Kernwaarden die ook van toepassing zijn op de Nederlandse varkenshouderij. De 3 organisatoren zullen op humoristische wijze, een link leggen tussen voetbal en de varkenshouderij: “Je moet schieten, anders kun je niet scoren.”.

Handelshuis Schuttert, Topigs Norsvin en De Oosthof Dierenartsen nodigen u van harte uit. De toegang is gratis op uitnodiging en alleen voor varkenshouders en hun medewerkers. Inloop vanaf 18:30 uur, einde programma 22:00 uur. Een en ander zal plaatsvinden onder het genot van een hapje en een drankje. Aanmelden is verplicht en kan hier

Aanmelden

Vol = Vol! Maar als “Als je er bij bent, dan kun je erover meepraten!”

Deel dit bericht:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email