Nieuwe vleeswetenschapper bij Topigs Norsvin

Topigs Norsvin is verheugd met de benoeming van Dr. Dustin Boler als vleeswetenschapper. De verantwoordelijkheden van Dr. Boler omvatten onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, verkoop- en marketingondersteuning, technische ondersteuning van klanten en andere ketenpartijen. Zijn focus zal vooral op de Noord-Amerikaanse markt liggen.

Dr. Boler brengt zijn wereldwijde ervaring, kennis en expertise naar Topigs Norsvin. Zijn ‘van boer tot bord’-benadering van vleeswetenschap en de productie van varkensvlees is goed ontvangen in de Verenigde Staten en de rest van de wereld, en zal de positie van Topigs Norsvin als innovatieve partner voor de gehele varkensvleesproductieketen, inclusief varkensvleeskwaliteit op klantniveau, versterken .

Eerder was Dr. Boler universitair hoofddocent bij het Meat Science Laboratory aan de universiteit van Illinois. Zijn onderzoeksactiviteiten waren gericht op de kwaliteit van vers en verwerkt varkensvlees, rundvlees en gevogelte. Dr. Boler communiceerde met verschillende partners uit de industrie om de effecten van on-farm-praktijken op karkaskenmerken en vleeskwaliteit te evalueren. Daarnaast onderzocht hij de kwaliteit van verwerkt vlees, vooral op het gebied van vetkwaliteit en de productie van bacon.

Deel dit bericht: