function add_hsts_header() { // Set the validity of the header, 24 months is set right here. $ageInSeconds = 63115200; // Render the header. header( 'Strict-Transport-Security: max-age=' . $ageInSeconds . '; includeSubDomains;' ); } add_action( 'send_headers', 'add_hsts_header' );

Mark Tijssen nieuwe voorzitter Coöperatie Topigs

Mark Tijssen is op 11 december 2018 benoemd tot voorzitter van Coöperatie Topigs U.A. Tevens is hij daarmee ook benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Topigs Group B.V. Mark Tijssen (46) heeft een bedrijf met zeugen en vleesvarkens in Roggel (L). Hij is sinds 2015 lid van het bestuur van Coöperatie Topigs. Met de benoeming van Tijssen krijgt Coöperatie Topigs een voorzitter die zijn sporen verdiend heeft op bestuurlijk gebied en een groot netwerk heeft in de Nederlandse varkenshouderij.
John Lorist verlaat het bestuur van Coöperatie Topigs na een voorzitterschap van 9 jaar. Daarvoor was hij 8 jaar bestuurslid. Hij heeft als bestuurslid, en in het bijzonder als voorzitter, een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Coöperatie Topigs, Topigs Norsvin en Varkens KI Nederland. Tijdens zijn voorzitterschap is de organisatie gefuseerd met het Noorse Norsvin en is ze uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven in varkensgenetica ter wereld. John Lorist is bij zijn afscheid benoemd tot erelid van Coöperatie Topigs.

Deel dit bericht: