Biggenopfok, de nieuwe module E-learning Varkens is nu beschikbaar!

Wennen aan nieuw voer, een nieuwe omgeving en het verroveren van een plek in de groep zijn van invloed op een goede start van een opfokbig. In de nieuwe module van E-learning Varkens wordt uitgelegd hoe dit te bereiken. Deze module kunt u gratis volgen, wanneer het u uitkomt.

De module Biggenopfok is ingedeeld in vijf verschillende hoofdstukken: Voorbereiding, Ontvangst, Eerste week, Tweede week en Afleveren. Eerder verschenen al twee andere modules in de E-learning Varkens: “De kraamstal” en “Inseminatiestal en dragende zeugen”. Alle drie de modules zijn beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Nadat de module succesvol is doorlopen, ontvangt u een digitaal certificaat.

Later dit jaar zullen nog drie modules verschijnen, waaronder Vleesvarkens en Opfokzeugen. Houdt de website van E-learning Varkens in de gaten!

Via deze link gaat u direct naar de website E-learning Varkens, waar u zich gratis kunt registeren: https://elearningvarkens.nl/

E-learning Varkens is tot stand gekomen door samenwerking tussen Boehringer Ingelheim, Topigs Norsvin, Trouw Nutrition, Roodbont, Provincie Brabant en een aantal onderwijsinstellingen.

Deel dit bericht: