function add_hsts_header() { // Set the validity of the header, 24 months is set right here. $ageInSeconds = 63115200; // Render the header. header( 'Strict-Transport-Security: max-age=' . $ageInSeconds . '; includeSubDomains;' ); } add_action( 'send_headers', 'add_hsts_header' );

Eerste beren CT gescand bij Delta Canada

Eind september 2018 werden de eerste beren CT gescand in het onderzoekscentrum van Delta Canada. Deze beren zijn de snelst groeiende uit de eerste groep TN Tempo-beren die gehuisvest zijn in deze nieuwe testfaciliteit van Topigs Norsvin in Woodlands Manitoba, Canada. Het CT-scannen van deze beren markeert een belangrijke stap in het fokprogramma van Topigs Norsvin. Vanaf nu worden ongeveer 8500 beren per jaar CT gescand; 5000 bij Delta Canada en 3500 bij Delta Norway.

CT-scanning is het meest geavanceerde hulpmiddel om fenotypes vast te leggen en biedt een schat aan mogelijkheden voor Topigs Norsvin. Topigs Norsvin is het eerste bedrijf dat CT-scans op deze schaal gebruikt. Met CT-scanning kunnen skeletstructuur en karkascompositie sneller en met grotere nauwkeurigheid worden verbeterd. Dit betekent een hogere genetische vooruitgang en de mogelijkheid om te fokken op eigenschappen die voorheen moeilijk of onmogelijk waren om op te fokken.

De eerste CT gescande beren zullen de komende weken worden verzonden naar klanten in Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Deel dit bericht: