Kowi Group vergroot aandeel van Topigs Norsvin-genetica

Grupo Kowi, een van Mexico’s toonaangevende agrofoodbedrijven, zal het aandeel van Topigs Norsvin-genetica in haar varkensproductiesystemen uitbreiden. In de komende twee jaar zal het volume van Topigs Norsvin-genetica groeien tot een meerderheidsbelang in de productiepiramide van Kowi. Kowi werkt met de combinatie TN70 zeug en Norsvin Duroc eindbeer.

“Voor Kowi vertegenwoordigt Topigs Norsvin het beste alternatief in genetische kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Het stelt ons in staat om onze binnenlandse en exportklanten de beste kwaliteit varkensvlees te blijven bieden. En het stelt ons in staat varkens te produceren met optimale productieparameters ”, zegt Vicente Bihouet, directeur van Kowi Group.

“We zijn erg blij en trots om onze zakelijke relatie met Kowi Group uit te breiden. We zijn ervan overtuigd dat onze genetica een aanvulling vormt voor de leden van de Kowi Group en zijn markt. Ik ben er zeker van dat dit groeiende partnerschap voor beide organisaties een succes zal worden. Door strategische lange termijnoplossingen te creëren met bedrijven die zo professioneel en succesvol zijn als Kowi, kunnen we bijdragen aan het succes en de ontwikkeling van de varkensindustrie op de lange termijn ”, zegt José Córdoba, directeur van Topigs Norsvin Mexico.

Over Kowi Group: Grupo Kowi is een van de grootste producenten, verwerkers en marketeers van varkensvlees en verwerkt varkensvlees in Mexico. Het bedrijf is ook een exporteur van varkensvlees naar Japan, de Verenigde Staten en Korea. Door verticale integratie kan Kowi stap voor stap de kwaliteit van varkensvlees meten, te beginnen met genetica en voer. Het maakt het ook mogelijk om hoogwaardige merkproducten te verwerken en te distribueren. Meer informatie: www.kowi.com.mx

Deel dit bericht: