function add_hsts_header() { // Set the validity of the header, 24 months is set right here. $ageInSeconds = 63115200; // Render the header. header( 'Strict-Transport-Security: max-age=' . $ageInSeconds . '; includeSubDomains;' ); } add_action( 'send_headers', 'add_hsts_header' );

Filippijnse Q-pigs nieuwe franchiser Topigs Norsvin

Topigs Norsvin heeft met Q-pigs Livestock Corporation een nieuwe franchise voor zijn genetica op de Filippijnse markt. Q-pigs neemt de fokkerijactiviteiten van Topigs Norsvin in de Filippijnen over en zal beginnen met het uitbreiden van de aanwezigheid van het toonaangevende wereldwijde varkensgenetica-bedrijf. Dit zal gebeuren in nauwe samenwerking met Topigs Norsvin International die zal ondersteunen met knowhow, technische expertise en fokkerijadvies.

De nieuwe franchise zal opereren onder de naam Topigs Norsvin Filipinas, en is gevestigd in General Santos, Mindanao. Met de start van Topigs Norsvin Filipinas zullen de activiteiten van de huidige vertegenwoordiger van Topigs Norsvin in Filipijnen onderdeel worden van de nieuwe distributeur en vanaf nu zullen alle aanvragen voor GP en PS gelten en sperma in de Filipijnen worden afgehandeld door Topigs Norsvin Filipinas.

De oprichting van Topigs Norsvin Filipinas maakt topgenetica gemakkelijker beschikbaar voor de producenten in de Filippijnen en draagt ​​bij aan het nationale herbevolkingsprogramma voor varkens. Jake Lu, eigenaar van Q-Pigs: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat de innovatieve en globale aanpak van Topigs Norsvin en onze lokale kennis van de markt de perfecte combinatie zijn voor een snel herstel en ontwikkeling van de professionele varkensvleesproductie in ons land na de Afrikaanse varkenspest epidemie. ”

Over Q-Pigs: Q-Pigs Livestock Corporation is een bedrijf actief in de intensieve veehouderij in Barangay Acmonan, South Cotabato. Het werd opgericht in 2014 met de missie om een ​​van de meest kostenefficiënte varkensvleesproducenten in de Filippijnen te worden. Q-pigs houdt zich bezig met het fokken, veredelen, verwerken en vermarkten van varkensvlees. Het heeft ook ki-stations en kernboerderijen. Meer informatie: www.qpigs.com

Deel dit bericht: