function add_hsts_header() { // Set the validity of the header, 24 months is set right here. $ageInSeconds = 63115200; // Render the header. header( 'Strict-Transport-Security: max-age=' . $ageInSeconds . '; includeSubDomains;' ); } add_action( 'send_headers', 'add_hsts_header' );

Topigs Norsvin benoemt nieuwe CFO

Topigs Norsvin is verheugd de benoeming van Pieter van Sundert (48) als nieuwe CFO aan te kondigen. Hij zal toetreden tot de Raad van Bestuur van Topigs Norsvin naast de huidige bestuurders, Villaume Kal (CEO) en Hans Olijslagers (CTO). De Nederlander Pieter van Sundert begint op 1 april 2022 in zijn nieuwe functie en volgt Cor van Hertrooij op, die Topigs Norsvin in 2021 verliet.

Voorheen was Pieter van Sundert regionaal financieel directeur bij Topigs Norsvin. De afgelopen maanden was hij ad interim CFO na het vertrek van Cor van Hertrooij. In het verleden was hij algemeen directeur van Topigs Norsvin in China. In zijn verschillende functies bij Topigs Norsvin gedurende de afgelopen 14 jaar heeft hij aanzienlijke ervaring opgedaan in zowel varkensgenetica als internationale zaken.

Pieter van Sundert over zijn nieuwe functie: “Samenwerken met mijn team, alle mensen bij Topigs Norsvin wereldwijd en onze gewaardeerde partners is wat mij enthousiast maakt over deze rol. Samen kunnen we nog succesvoller zijn dan we de afgelopen 100 jaar al zijn geweest. Ik voel me zeer bevoorrecht om deze functie op mij te nemen.”

Mark Tijssen, voorzitter van de raad van commissarissen: “Wij zijn zeer verheugd met de benoeming van Pieter van Sundert. Hij brengt jarenlange internationale ervaring in financiën en management met zich mee. Zijn kennis van de Chinese en andere markten is van grote waarde. En als insider kent hij de cultuur van ons bedrijf en is hij goed bekend met de coöperatieve aandeelhoudersstructuur.”

Deel dit bericht: