Topigs Norsvin Classic

Dit jaar bestaat Topigs Norsvin 100 jaar. Eén van de activiteiten in het kader van dit jubileum is een wielertocht.

De Topigs Norsvin Classic vindt plaats op zaterdag 14 mei 2022. Geniet van het mooie Brabantse land en de Brabantse gastvrijheid. Je hebt de mogelijkheid om een route van 50 km of 100 km te fietsen. Voor een gezellige ontvangst, lunch en gezamenlijke afsluiting wordt gezorgd. D​​​​​​oe jij ook mee?

In je eigen tempo in een fietsgroep
We starten in groepjes van plusminus 10 renners die ongeveer met een zelfde snelheid fietsen. 
Geef bij het inschrijven dan ook naast welke afstand je wilt rijden ook aan wat je gemiddelde snelheid is.
Wil je met je vaste groepje fietsen geef dat dan ook aan. Zorg wel dat iedereen van het groepje zich ook individueel aanmeld en betaald.
​​​​​
Routes van 50 en 100 km
Er zijn twee mooie routes door het Brabantse land uitgezet. Eén van 50 km en één van 100 kilometer. De routes komen een week voor aanvang voor deelnemers beschikbaar als gpx download.

Plaats en tijd
Start en finish van de tocht is het Topigs Norsvin kantoor in Vught, Helvoirtseweg 227.
Je kunt starten tussen 9.00 en 10.00 uur.

Inschrijving en Topigs Norsvin wielertenue
Deelname aan de tocht kost €10,-  
In het kader van ons 100 jarig jubileum hebben we een speciale aanbieding. Als je jarig bent moet je immers trakteren. Als deelnemer aan de Topigs Norsvin Classic kun je het speciale “Topigs Norsvin 100”-wielertenue tegen zeer aantrekkelijke prijs kopen. ​Voor maar €75,- neem je deel aan de wielrentocht én wordt je trotse bezitter van een mooie wielerbroek en shirt.
Overigens maakt Topigs Norsvin ook nog eens €25,- van het bedrag over aan Big Challenge. Dus je steunt ook nog eens het goede doel.
Bestellen kan via de button inschrijven, na inschrijving voor de tocht kun je het tenue bestellen. Dit via een link in de bevestigingsemail van je inschrijving.
Onderaan deze email zie je hoe het wielertenue er uitziet. Het is van de bekende kwaliteitsproducent Bioracer. 

Schrijf je hier in.

Deel dit bericht: