function add_hsts_header() { // Set the validity of the header, 24 months is set right here. $ageInSeconds = 63115200; // Render the header. header( 'Strict-Transport-Security: max-age=' . $ageInSeconds . '; includeSubDomains;' ); } add_action( 'send_headers', 'add_hsts_header' );

Maatregelen Corona virus

Topigs Norsvin en Varkens KI Nederland nemen continu alle voorzorgsmaatregelen met betrekking tot corona in acht. Dit betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Topigs Norsvin en Varkens KI Nederland zorgvuldig worden nageleefd.

Wij zorgen er samen met onze fokkers en distributeurs voor dat de Nederlandse zeugenhouders vandaag en in de nabije toekomst hun productieprocessen in stand kunnen houden, zodat vele gezinnen in Nederland en daarbuiten iedere dag varkensvlees kunnen blijven eten. Daarmee leveren we een vitale bijdrage aan één van de belangrijkste levensbehoeften: veilig en gezond voedsel.

U kunt bij Topigs Norsvin en Varkens KI Nederland bestellen zoals u bij ons gewend bent. Onze fokkers en de bezorgers van het sperma zorgen ervoor dat uw bestellingen afgeleverd worden. Wel zorgen we daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact en houden wij ons aan de richtlijn om minimaal 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.

Onze buitendienstmedewerkers werken de komende weken vanuit huis. Zij zullen u telefonisch en via digitale communicatiemogelijkheden zo goed mogelijk blijven ondersteunen. Bedrijfsbezoeken, ook in het kader van kern-, subfok en eigen aanfok activiteiten, vinden alleen plaats als het strikt noodzakelijk is, bijvoorbeeld als de continuïteit van uw bedrijfsvoering in het geding is. In dat geval maakt een buitendienstmedewerker voorafgaand met u afspraken over het vermijden van gezondheidsrisico’s tijdens het bezoek.

Deze maatregelen gelden vooralsnog tot en met 1 juni. Van tussentijdse veranderingen houden wij u uiteraard op de hoogte, onder meer via deze onze website en onze LinkedIn pagina.

U mag van ons verwachten dat wij alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvoering zo goed en normaal mogelijk door kan gaan. Onze medewerkers zijn uiteraard bereikbaar voor verdere vragen.

Deel dit bericht: